Alla inlägg under augusti 2008

Av Hanna - 5 augusti 2008 10:08

När jag bytte rum med mamma och pappa slängde jag bara ner alla grejer. Det var inte så smart. he he heee...Så jag satt en stund och fick trassla upp alla halsband som hade hamnat i en påse. Smart? neeeeejj

MEn kolla så fint det blev sen =D


KRaaaam
ANNONS
Av Hanna - 5 augusti 2008 10:03

När vi var på Öland blev jag stickgalen. Jag gillar o sticka förstår ni :P Så det här blev det=

 

Två halsdukar, ungefär lika långa. En rosa/röd/lila/orange som e skit mjuk och en mörkgrön som också e mjuk. Jätte bra till hösten. Håller på att virka en mössa i samma färg som den rosa/röd/lila/orange men garnet tog slut så jag får se om jag hittar det idag på stan. =D Blev jätte nöjd, hihiANNONS
Av Hanna - 5 augusti 2008 10:00

Här kommer bilder på det jag köpte den 3:e :P


Solglasögon, Åhlens, 99kr

Jeans, Stadium 124kr. Jag köper oftast jeans på Stadium, de passar mej, hhaha

Tofsar 19.50 kr på HM


Thats it folks :P Fast det kommer nog mer, ska ju ut med Ica idag =DAv Hanna - 5 augusti 2008 09:54

Här kommer lite bilder från Öland =P


Fönstret till mitt rum

vi spela kort :P

Jag går mycket, hahaaa

Långe...Erik eller Jan, kommer inte ihåg

Min favvo bild =)

 Borgholms slott

Vi mötte en katt på Solliden =P Kanske var det kungens?


Maybe its a sign?


Mahah kramarAv Hanna - 4 augusti 2008 18:50

Just nu har vi en holländsk gäst här hemma, en gammal arbetskompis till pappa. Så det blir en engelsk kväll. Jag har försökt att få upp alla bilder fån Öland men internet ceppar så det får bli imorn, elr ikväll, om jag hinner.

Fick med mig 2 söta blommor från Plantagen :P Bild kommer när den kommer.


Imorn blir det stan med Ica :D hah ska bli kul =)


Kramar¨Av Hanna - 4 augusti 2008 12:00

Klockan e 12 och vi ska iväg. Vart? Jag vet inte riktigt =P Vi ska typ till tippen, bauhaus, K-rauta och allt möjligt. O juste, nån Telia butik också. Haha intressant eller hur?


Puss o KramAv Hanna - 4 augusti 2008 10:52
Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!Klicka här för att tävla du också!

Av Hanna - 3 augusti 2008 19:58

Jag gick jue till centrum vid öö 1 säger vi. Fick med mig lite grejor hem. Solglasögon, jeans, BH och tofsar :P haha och så köpte jag en piggelin :P Älskaa piggelin! Perfekt. Inte för liten, inte för stor. O den e ju så good!!

Ja juste, nu e Ica hemma igen =) =D. På tisdag ska vi göra något, vet inte vad än, det är vädret som bestämmer. Haha man kan inte äns bestämma själv vad man ska göra med en kompis. Elr vi väljer mellan att slappa, vara på Huvudsta elr gå på stan. Man kan ju inte bada när det regnar. Elr slappa med en skinande sol utanför fönstret! Det går ju bara inte.


Hey baby hey baby heeyy


Kramar


Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se