Alla inlägg under juli 2008

Av Hanna - 15 juli 2008 14:14

Jag har dragit på mej en förskylning..! Jag har jätte ont i halsen och kan knappt prata. O jag e snuvig. Jag hatar att vara sjuk på sommaren...Förra året var det en ögoninfektion som sabbade halva resan till Gotland..Blaaaaäh. JAg o mamma håller på att städar och byter möbler mellan mitt rum och mammas o pappas. Hoppas vi får det mesta gjort idag...Vill ha en ordentlig säng att ligga på, just nu är det en madrass bland en massa kartonger...


Puss o Kram


ANNONS
Av Hanna - 14 juli 2008 15:43

Now ich är hemma

JAg håller på o packar ner mitt rum, för jag ska byta rum med mamma o pappa, heheheh Det ska bli najs


Kort kort, tjaa dååANNONS
Av Hanna - 11 juli 2008 15:54

Det är jätte skönt att bara ta det lungt. Jag har precis kollat vad som har hänt i TH världen och kollat på TH TV =) den va kul, speciellt i början o slutet :D Nu ska jag bara kolla mejlen o dra till mormor.


KramarAv Hanna - 9 juli 2008 14:12

Snart kommer mormor o morfar o hämtar mej, sen drar vi :D Kommer nog blogga lite där med, vi får see..Saknar Ica..=( Men hon har säkert kul, så då känns det ju lite bättre.


Lite av mitt rum är i packlådor, efter att vi har varit på Öland ska jag byta rum med mamma o pappa, så vi måste packa ner allt..Suck. HAha med det ska bli skönt o byta rum, just nu delar jag med mamma o pappas garderober, inte lika kul.


Nu får ni ha det så braAv Hanna - 8 juli 2008 21:01

Noo, ica åkte iväg för ca tre timmar sen..Hon ska vara borta i en månad... Jaja, jag får klara mig utan henne...Hehe


Idag gick jag o ica runt på stan ett tag...Jag köpte nya skor, det kommer bilder sen. Öhhh det var inte så mkt mer. Imorgon åker jag till mormor o morfar så jag kanske inte bloggar så mycket då..Vi får se. Sen åker vi som sagt till Öland i två veckor, det blir nog inte så mycket blogg då heller..-------------------------------Skor bilder---------------------------------------


Jahapp, en dag senare kommer bilderna.. =)

Kostade 300 kr

Köpte 2 skivor..

60 kr st :=)KramarAv Hanna - 7 juli 2008 19:13

Idag var en bra dag. Om man bortser från regnet. Så fort jag kom ut genom porten så behövde jag åka upp igen för att hämta paraplyt..Suck. Men jag klarade mig ääännda till Odenplan. Hehehee. Vi gick och hyrde tre filmer, kommer inte ihåg vad dom heter, men dom var roliga, hahahaa

När vi höll på att kolla på den tredje o sista filmen blev vi skiiit flum och börjadekastautgodisfrånhennesfönster..heheehehe haha det var skit kul! Vi träffade faktiskt nåra...och dom stannade och kollade upp och där stod två flumtjejer som stirrade på dom o gapskratta! hahaha det var kul, Men sen blev vi lite skraja när vi träffa en snubbe i huvudet o sen stod han o kolla i typ 5 min, så då började vi packa icas grejer till seglingen. Oh shit de va grejer! hon ska ju vara borta i ca en månad så det blir ju en del..


Har ni haft kul idag?
Av Hanna - 7 juli 2008 09:17

Idag är det Måndaaaaaaaaaaaaag. NOoo! Men som tur är så jobbar man inte den här veckan..Elr nästa vecka :P ICa drar imorn ( nNOOo igen) och efter det så åker jag nog ut till mormor o morfar. Där kommer jag nog inte blogga så mkt så det blir en lite pause där. Och sen drar hela familjen till Öland så det blir inte så mkt blogg där heller...=( Men efter det kommer det kanske lite bilder, vi får see..


Nu ska jag äta frulle, duscha, och dra till Ica...=)


Hörs


Puss und KramAv Hanna - 6 juli 2008 20:57

Idag kom brorsan hem från Mormor o Morfar. Jag ska nog dit på onsdag :P. Runt 12 åkte jag o mamma till Barkarby Outlet. Jag skulle ha underkläder och dom köper jag på Björn Borg, och dom har billigare där+ att de e rea :D

Jag köpte även de tre första böckerna ur Gossip Girl serien :D hehe dom ska jag läsa när vi åker till Öland.


Bilder:


Tjocktröja 120;-


Böckerna 69;- stUnderkläderna tog jag inga bilder på men kan säga priserna..


2 BHar = 158.50

2 Trosor= 78.50

Så jag tycker att det var ganska billigt :P


Imorn är det med ica? Hon ska typ tvätta alla sina grejor till seglingen hennes..Så vi får väll lalla runt hemma hos henne.KraaaaaaaamPresentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se