Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Utmanad

Av Hanna - 30 juni 2008 21:40

Utmanad av Storasyster (varför jag av alla personer? :P)

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare som ska utmanas... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Jag älskar att se på CSI. Alla sorter. Men jag nästan hatar NO. Det måste vara spänningen.

2. Jag blir lätt flum och kan då inte sluta skratta. Och då kommer det ett underligt ljud som låter väldigt underligt :O

3. Jag har bott i Mellanöstern i 3 år , haha. Det är väll ganska så underligt?

4. Jag får återblickar, o de e fett läskigt!

5. Jag har vääärldens bästa kompis (du vet vem du e) :D

6. Sista grejen..Jag kan inte ha stora solglasögon för att jag har ett sånt runt ansikte så när jag ler åker solglasögonen upp. O jag ler ofta ;)


Nu utmanar jag...Ica, Jacques och Kenza :P


Toodles :D


 
ANNONS
 
Petra

Petra

1 juli 2008 09:35

Okej, den här måste du svara på....
Ursäkta en gamal dum storasyster men vad är NO????

http://storastorasyster.blogg.se

 
J A Q

J A Q

1 juli 2008 11:59

Är jag nominerad ? :)
Fett kul ! :D

http://jaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se